Tweelingzielliefde

Heb je een relatie en vraag je je af of je hier met je tweelingziel te maken hebt of dat er misschien sprake is van een toxische relatie, misschien wel met een narcist? Mjon van Oers legt in Tweelingzielliefde haarfijn uit welke verschillende soorten romantische liefde er bestaan en met welke krachten je in iedere relatiesoort te maken krijgt.

Hoe bewuster je bent van de verbindingen in je liefdesleven, hoe beter je kunt onderscheiden wat echt is en wat niet, en wie er bij jou past en wie niet. Zo voorkom je dat je je tijd verspilt aan een karmische verbinding met bijvoorbeeld een narcist, die ongetwijfeld veel pijn gaat veroorzaken.

Maar wat als je toch ook pijn ervaart, jullie relatie moeizaam verloopt, je het gevoel hebt dat je aan het lijntje wordt gehouden, je voor de zoveelste keer verlaten wordt of er zelf weer de brui aan geeft? Hoe weet je dan of je te maken hebt met je tweelingziel of dat je toch in een toxische relatie zit?

De reis van tweelingzielen is er een van empowerment, expansie en groei op weg naar onvoorwaardelijke liefde. Het is een verrijkende en gezonde verbinding. Mjon laat je aan de hand van vele voorbeelden zien hoe je dit onderscheid kunt leren maken. Met behulp van oefeningen en een uitgebreide vragenlijst kom je steeds verder op je pad richting ware tweelingzielliefde en leer je ware van toxische liefdeskracht te onderscheiden.

Uitgeverij VBK Media

Verschijningsdatum 11-09-2024
U houdt misschien ook van