De vrouwelijke aartsengelen

Een rijk geïllustreerd boek in de kleuren van de vrouwelijke aartsengelen!

Sinds 11-11-11 is voor iedereen die daar klaar voor is, de helende aanwezigheid van de zeventien archeiai voelbaar op aarde. Ook jij voelt dit, anders zou je dit boek niet hebben opgepakt!

Eeuwenlang zijn engelen afgebeeld als mannelijke of androgyne wezens. Met de opkomst van goddelijke vrouwelijke energie op aarde worden nu de vrouwelijke aspecten van deze engelenwezens onthuld. De vrouwelijke aartsengelen, de archeiai, zijn hier om je te helpen je engelenkracht te gebruiken en je eigen hemel op aarde te creëren.

Calista werkt al jaren samen met de archeiai en heeft in 'De vrouwelijke aartsengelen' alle informatie verzameld die jij nodig hebt om jouw bewustzijn met hun hulp naar een hoger niveau te tillen. Je gaat met de engelen samenwerken om te leren, te groeien en te veranderen; voor jezelf en voor de wereld.

Alle hoofdstukken bevatten specifieke inhoud voor jouw tijdperk van ascensie, onder andere het belang van spiritueel bewustzijn, hoe je de engelen makkelijker kunt zien en voelen, en manieren waarop je bijzondere relaties, goede gezondheid en persoonlijke vrijheid kunt creëren. De prachtige afbeeldingen, gemaakt in gechannelde samenwerking met de archeiai, helpen hierbij.

Maak je klaar om je diepste krachten aan te spreken en om je energie te laten versmelten met die van de zeventien vrouwelijke aartsengelen. Samen gaan we op weg naar een Nieuwe Wereld!

Uitgeverij VBK Media

Verschijningsdatum 12-06-2024
U houdt misschien ook van