Antwoorden van het universum

In Antwoorden van het universum onthult Kim Chestney een baanbrekende theorie over het menselijk bewustzijn die mystiek en wetenschap met elkaar verenigt. Onze geest heeft een onaangeroerd vermogen tot kwantumdenken: we kunnen ons lineaire denken overstijgen om de verborgen signalen van de kosmos te decoderen.

Chestney noemt dit vermogen de ‘universele wet van inzicht’, het principe dat ieder mens intuïtief toegang heeft tot alle kennis van het universum als je maar naar binnen kijkt. Op basis van de nieuwste bevindingen in de kwantumfysica presenteert ze onder de naam ‘The Illumination Code’ een multidimensionaal model van bewustzijn dat het hele spectrum van intuïtieve ervaringen verklaart, van alledaagse ingevingen en onderbuikgevoelens tot ogenschijnlijk onmogelijke fenomenen als telepathie en voorkennis.

Aan de hand van oefeningen en vele voorbeelden laat Chestney in Antwoorden van het universum zien hoe je je latente kracht kunt activeren voor meer bewustzijn, creativiteit en voor het oplossen van problemen. Je leert hoe je toegang krijgt tot het universele archief van informatie dat de psychische imprint bevat van alle gebeurtenissen in het verleden en de toekomst – beter bekende als de Akasha-kronieken.

Ook leer je je kwantumintelligentie te gebruiken om waardevolle persoonlijke inzichten en begeleiding te krijgen. Je bent in staat de diepe dimensie binnen te gaan om vorige levens, parallelle werkelijkheden en alternatieve universa te verkennen en kwantumverschijnselen te ervaren, zoals non-lokaliteit, vooruitziendheid, verstrengeling en synchroniciteit.

Chestney neemt je mee op een excursie naar de grenzen van kennis, waarbij een scala aan onderwerpen aan bod komt, variërend van superstringtheorie tot Jungiaanse psychologie. De Illuminatie Code maakt de weg vrij naar een heldere en groeiende toekomst voor de mensheid, wanneer het informatietijdperk plaats zal maken voor het illuminatietijdperk.

Uitgeverij VBK Media

Verschijningsdatum 18-09-2024
U houdt misschien ook van