WIN filmtickets

29 mei 2018 gepost in Nieuws

‘The Guernsey Literary Society’ speelt vanaf woensdag 30 mei in de Vlaamse bioscopen. De film is gebaseerd op het boek Het Literaire Aardappelschiltaartgenootschap van Guernsey van Marry Ann Shaffer en Annie Barrows, uitgegeven door Ambo|Anthos. Bekijk de filmtrailer hier.

Bij toeval komt Juliet, een jonge schrijfster uit Londen in contact met een aantal bewoners van Guernsey, die tijdens de oorlog een leesclub vormden. Er ontspint zich een levendige correspondentie tussen de schrijfster en de eilanders. Juliet raakt gefascineerd door de verhalen en de kleurrijke karakters van de leden van het Literaire Aardappelschiltaart Genootschap van Guernsey.
En langzaam maar zeker wordt duidelijk wat de eilandbewoners tijdens de oorlog hebben meegemaakt en hoe hun vriendschappen, saamhorigheid en onderlinge relaties tijdens de Duitse bezetting op de proef werden gesteld. Juliet besluit af te reizen naar Guernsey, een beslissing die haar leven voorgoed zal veranderen.

In samenwerking met filmmaatschappij Belga Films mogen wij drie duotickets voor deze film weggeven. Wat moet je hiervoor doen?
Stuur een mail naar promotie@vbku.be met het antwoord op de vraag: “Wie regisseerde de film ‘The Guernsey Literary Society’?” Deelnemen kan tot en met zondag 3 juni. Succes!

 

De winnaars krijgen persoonlijk bericht.
Wedstrijdreglement op aanvraag.

Terug naar overzicht