WIN een duoticket voor de uitreiking van de Herman de Coninckprijs

05 juni 2018 gepost in Nieuws

Dit jaar is het 21 jaar geleden dat Herman de Coninck stierf. ‘De schrijver leeft voort in zijn gedichten’, zegt men dan, en in het geval van Herman de Coninck ook in de literaire prijs die naar hem is  genoemd. De genomineerde bundels werden op dinsdag 22 mei bekendgemaakt. Een van hen is Voor jou, van jou van Nachoem M. Wijnberg, uitgegeven bij Uitgeverij Atlas Contact.

Op vrijdag 8 juni weten we of hij de felbegeerde prijs ook in de wacht zal slepen tijdens een “elegante, galante, coulante, ravissante, spitante” soirée om 20.15u in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

In samenwerking met Behoud de Begeerte mogen we 5 duotickets voor deze avond weggeven.
Wat je hiervoor moet doen? Stuur een mailtje met jouw naam en contactgegevens* naar promotie@vbku.be. Een onschuldige hand doet de rest.

Deelnemen kan tot en met donderdag 7 juni. De winnaars krijgen vrijdag bericht. Hou dus zeker je mailbox in de gaten!

14,75 kilo poëzie

De Herman de Coninckprijs zal worden uitgereikt door Peter Verhelst, de laureaat van vorig jaar (en overigens ook van 2015 en 2009).

De jury bestaat uit Hugo Brems, Laura de Coninck, Jeroen Dera (voorzitter), Gudrun De Geyter en Saskia Scheltjens. Zij beoordeelden 101 dichtbundels, waaronder 14 debuten (14,75 kilo poëzie, goed voor 76,4 cm op de boekenplank).

Meer info op hermandeconinckprijs.eu.

*Uw contactgegevens worden louter gebruikt voor het bezorgen van de prijs. Na afloop worden deze gegevens uit onze systemen verwijderd.
Terug naar overzicht
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief