Ontdek een wereld vol verhalen!

28 juli 2021 gepost in Nieuws

Neem een duik in onze grappige, hilarische, spannende, magische en knettergekke boeken!

 

Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell

Jubileumeditie van het eerste deel in de populaire en grappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Nu met sleutelhanger en leeslint! Voor kinderen vanaf circa 10 jaar. Een nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan. Wanneer haar vader, ongediertebestrijder, een contract sluit met een poepsjieke eliteschool, krijgt Nikki een beurs. Maar… hoe word je populair zonder coole telefoon of hippe outfit? DUH. Niet dus! De populaire meiden negeren Nikki, hottie Brandon merkt haar alleen op wanneer ze weer eens een ENORME blunder begaat en zelfs haar echte vrienden zien haar niet meer staan als MacKenzie ze uitnodigt voor een feest. Ellendiger kan het niet. Toch?

 

Het leven van een loser – Kopje-onder van Jeff Kinney

Kopje-onder is deel 15 in de megasuccesvolle en supergrappige serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Hanneke Majoor. Op zoek naar avontuur reist de familie Botermans met de camper door het land. Maar wanneer ze stranden op een camperpark, niet echt een zomerparadijs, slaat de vakantiestemming om: een epische wolkbreuk en stijgend water… dat wordt pompen of verzuipen! Is de vakantie nog te redden, of wordt dit een nieuw dieptepunt? Gaat Bram kopje-onder?

 

Gekke Goden en de Olympische Spelen van David Slavin en Adam J.B. Lane

Gekke Goden en de Olympische Spelen is het derde deel van de megagrappige graphic novel-serie van David Slavin en Adam J.B. Lane. Eerder verschenen Gekke Goden van de Olympus (deel 1) en Gekke Goden en de reis naar de onderwereld (deel 2).

Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Kakdonis en zijn vrienden zijn niet wat je noemt atleten. Dus als hun school uitgedaagd wordt om mee te doen aan een sportcompetitie reageren ze niet enthousiast. Ze moeten het opnemen tegen de leerlingen van de Romeinse school aan de andere kant van de Olympusberg. Alsof dat niet al erg genoeg is, laten Zeus en zijn Romeinse tegenhanger, Jupiter, zich te veel meeslepen door de wedstrijd en zetten de berg in als prijs. Zullen de Gekke Goden een manier vinden om samen te werken met Kakdonis’ perfecte broer Adonis en zijn atletische vrienden om de Romeinen te verslaan, of moeten ze hun bergtop voor altijd verlaten?

‘Gekke Goden is echt supergrappig en leuk. Ik kon niet stoppen met lezen in deel 2. Ik moest heel vaak hardop lachen.’ Tobi, 9 jaar

 

Wereldspionnen van James Ponti

Wereldspionnen is het eerste deel in de spannende gelijknamige serie van James Ponti. Voor liefhebbers van de Costa Banana-serie van Jozua Douglas, De Vijf en Superhelden.nl. Met humor en vaart verteld. Vanaf 9 jaar.
Opzij, James Bond! Hier zijn de Wereldspionnen.
Vijf kinderen van over de hele wereld worden geselecteerd om spion te worden bij de Britse geheime dienst.
Sara Martinez kan als geen ander computers hacken, maar het heeft haar weinig goeds gebracht. Dat verandert in één klap wanneer een wildvreemde man, codenaam Moeder, haar meeneemt naar Schotland. Daar leert Sara, codenaam Brookly, samen met Parijs, Rio, Kat en Sydney alles over inbreken, stilletjes sluipen en explosieven. Hun doel: de wereld redden van duistere schurken. Hun eerste geheime missie? Parijs!

 

De magische wereld van Charlie – De Leerling-tovenaar van Audrey Alwett

Laat je betoveren door De magische wereld van Charlie, een nieuwe serie van Audrey Alwett. In Leerling-toveraar, het eerste deel van de serie, neemt de auteur je mee naar een magisch universum vol humor, spreuken en bijzondere avonturen.

Charlie Vernier is een doodgewone tiener. Tenminste, als je niet meerekent dat zijn school in een oude lucifersfabriek is gehuisvest, zijn moeder er de directeur is en zijn knorrige kat meer in de smiezen heeft dan de meesten van Charlies leeftijdsgenoten. Op een dag ontdekt Charlie dat zijn grootmoeder, die vijf jaar geleden op mysterieuze wijze is verdwenen, een briljante tovenares was. En hij zou zelf weleens iets te maken kunnen hebben met haar verdwijning. Om zijn oma te vinden, zit er niets anders voor hem op dan tovenaarsleerling te worden. Maar in de tovenaarswereld staat er een oorlog op uitbreken. Verschillende partijen zijn uit op de zeldzaamste stof die er bestaat: magie. Lukt het Charlie om zijn oma te redden voor de oorlog uitbreekt?

‘Het eerste deel van deze serie is opwindend!’ L’Amour des Livres

Terug naar overzicht