Ontdek een wereld vol verhalen!

12 juli 2022 gepost in Nieuws

Neem een duik in onze grappige, hilarische, spannende en magische boeken!

Koop lokaal en steek jouw lokale boekhandelaar een hart onder de riem.

 

Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 2

Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 2 is er! Dit vrolijke doeboek van de zusjes Saar en Janna staat boordevol gloednieuwe spelletjes, kleurplaten, puzzels, knutselideeën, strips, moppen en een kort verhaal. En wist je dat Saar en Janna grote dierenvrienden zijn? Daarom gaat dit hele vakantieboek over dieren. Van wilde dieren tot zachte knuffeldieren en van dieren die in het water leven tot hele enge dieren. Met het grote Zoete Zusjes vakantieboek hoef je je deze zomer niet te vervelen! Bij dit boek hoort de superleuke Zoete Zusjes vakantiepodcast! Luister mee naar de vakantiedilemma’s, voorleesverhalen, weetjes en moppen van Saar, Janna en hun moeder Hanneke. Deze podcast is perfect voor onderweg, in de auto, het vliegtuig, de trein of op de boot! Maar ook voor op de camping, in het hotel of lekker thuis. Zoek in Spotify, Google Podcasts of Apple Podcasts naar De Zoete Zusjes vakantiepodcast.

 

Voltreffer – Het leven van een Loser dl 16 van Jeff Kinney

Voltreffer is deel 16 in de megapopulaire serie Het leven van een loser. Voor jongens en meisjes van 8 jaar en ouder.

Bram en sport gaan niet goed samen… Na een dramatische sportdag besluit Bram dat hij officieel met sportpensioen gaat. Maar van zijn moeder moet hij het nog één kans geven. Ze schrijft hem in voor een basketbaltoernooi. Team Bram verliest de ene na de andere wedstrijd, maar dan wordt Bram ingezet als geheim wapen. In de finale stijgt de spanning als hij de bal krijgt. Wordt Bram de man of the match of blundert hij de bal naast de basket?

 

Welkom op Sint-Tuchtemis van Audrey Alwett en Stan Manoukian

Na De magische wereld van Charlie 1 – De leerling-toveraar van Audrey Alwett is er het spannende vervolg: Welkom op Sint-Tuchtemis. Deze fantasievolle serie vol brompoenen met eenhoorns, waarzeggende chocolade en boekwinkels op poten is werkelijk aanstekelijk! Charlie heeft nog maar net ontdekt dat zijn grootmoeder een beroemde toveraar is, of hij wordt samen met zijn nieuwe vriendin Sapodila naar Sint-Tuchtemis gestuurd, het sinistere instituut voor onhandelbare, jonge toveraars. Hun situatie lijkt behoorlijk uitzichtloos: Charlies moeder is hem vergeten, en zijn grootmoeder en meester Lin zitten allebei gevangen. Ondertussen zijn hun vijanden bezig om alle magie in de wereld te veroveren. Charlie en Sapodila willen niets liever dan terugvechten. De vraag is alleen hóé, nu ze zelf beroofd zijn van hun magie…

 

De magische halsband van Rutger Vink & Thomas van Grinsven

In dit eerste deel, De magische halsband, krijgen Rutger, Thomas en Paco de hond een pakket opgestuurd met cadeautjes voor Paco. Maar vanaf dat moment gebeuren er hele vreemde dingen. Van wie komt dat pakket eigenlijk? En waarom gedraagt Paco zich zo raar? Als Paco dan ook nog verdwijnt, komen Rutger en Thomas in actie om het mysterie op te lossen en natuurlijk hun hond te redden. Een vrolijk en kleurrijk verhaal vol humor en spanning. Met heel veel tekeningen en strippagina’s. Het eerste boek in een nieuwe serie over je favoriete YouTube-helden. Dit móet je gelezen hebben!

 

Ik ken jouw geheim van Daphne Benedis-Grab

k ken jouw geheim is een spannende thriller voor meisjes en jongens vanaf 11 jaar, geschreven door Daphne Benedis-Grab.Doe wat ik zeg, anders verraad ik je geheim.Dit bericht ontvangen Owen, Gemma, Ally en Todd – brugklassers die elkaar nauwelijks kennen – op zondagavond. Op maandag krijgen ze op school de eerste opdracht van de anonieme afzender. Geen van hen wil de vreemde instructies uitvoeren, maar alles liever dan dat hun geheim onthuld wordt. Met het uur worden de opdrachten onheilspellender en de tijd tikt. Wie zit hierachter? En kunnen ze samen de blackmailer stoppen voordat de waarheid bekend wordt?

 

Terug naar overzicht