NIEUW: Onderweg

04 april 2019 gepost in Nieuws

Bij Sterck & De Vreese verschijnt halfweg april Onderweg. Twaalf reflecties om bewuster te wandelen van Michel Lafaille.

In onze hectische digitale maatschappij waarin iedereen het steeds drukker heeft, is er een sterke drang om te onthaasten en bewuster te leven. Onderweg. Twaalf reflecties om bewuster te wandelen van Michel Lafaille draag bij aan deze gedachte en speelt in op een lichamelijke activiteit die we allemaal  doen en steeds populairder wordt, wandelen!

Iedereen wandelt wel eens, dan niet dagelijks, maar vaak gebruiken we toch onze smartphone om de beste en snelste route te nemen. Jammer vindt Lafaille want het is   juist soms zo lekker om te dwalen. Tijdens het dwalen ontdek je nieuwe routes, zie je nieuwe dingen en ben je bewuster van de omgeving.

Onderweg bestaat uit twaalf praktische reflecties, waaronder de kunst van het dwalen, en zit vol met  tips die iedereen direct kan toepassen. Hierdoor wordt wandelen niet enkel een fysieke beleving, maar ook een innerlijke beschouwing. Elke reflectie worden gespiegeld aan een wandeling in Nederland en Vlaanderen en zijn allemaal anders van aard. Van een stads-wandeling tot een boswandeling. Over een eeuwenoud landgoed of door de sneeuw. Hét boek voor zowel de beginnende als gevorderde wandelaar.

 

Michel Lafaille is gevormd als theaterregisseur en als tuin- en landschapsontwerper. Hij is publicist, fotograaf en inspirator op veel terreinen. Eerder verscheen van zijn hand Verlangen naar tuin (2018).

 

ISBN: 978 90 5615 505 6
ILLUSTRATIES: met kaarten en foto’s
UITVOERING: Paperback
PAGINA’S: ca. 240 p
NUR: 502/740
PRIJS: € 24,99

Terug naar overzicht