NIEUW: De Happytariër

01 april 2019 gepost in Nieuws

VEGGIE & VEGAN recepten voor de Happytariër

De smaak van dagelijks geluk!

Wanneer genieten we het meest van het gezelschap van vrienden en familie? Juist, tijdens het eten van een lekkere maaltijd die met grote zorg en liefde is bereid. Dit boek nodigt uit om samen aan tafel te gaan en te smullen. Eten dat je gelukkig maakt, gerechten waarbij niemand zwaait met gevarendriehoeken of verbodsborden. De gerechten zijn plant-based, bereid met lokale ingrediënten. Niet moeilijk, altijd lekker én gezond. Je wordt er instant-vrolijk van.

Veggiekok Jorun Verheyden kookt al jaren vegetarisch en veganistisch en de recepten van haar grootmoeder zijn één van de rode draden door haar leven. Deze smaakherinneringenvormen de basis voor nieuwe de recepten die ze creëert. Met kruiden en specerijen, de fijne penseelstreken van de kookkunst, maakt ze van elk recept een smaakbom. De ontbijtsuggesties die je in een handomdraai klaarmaakt, de inspirerende lunchgerechten die je kan delen met collega’s of vrienden, de originele tapa’s en aperohapjes om tijdens warme zomeravonden van te genieten, de onweerstaanbaar lekkere desserten … Bij elk recept denk je: dat wil ik ook proberen, dat wil ik zeker proeven!

Ontdek de happytariër in jezelf. Durf, lach en wees gelukkig! Enjoy your meal!

Softcover
200 pagina’s
NUR 444
Formaat: 17 x 24 cm
Maart 2019
Fotografie/omslag: Eveline Boone/Frenchbeans
ISBN: 978 90 5615 488 2

ISBN: 9789056154882. Bindwijze: Paperback Taal: Nederlands Pagina’s: 200 Illustrator: Eveline Boone, French Beans Auteur: Jorun Verheyden Uitgever: Sterck & De Vreese.
Terug naar overzicht