Jill Mansell 3=2-actie

20 april 2018 gepost in Nieuws

 

Deze zomer lees je de boeken van Jill Mansell wel heel voordelig. Bij aankoop van twee boeken uit de Jill Mansell 3 voor 2-actie krijg je een derde boek uit de actie helemaal gratis!

Dus vul je eigen collectie aan of geef een boek cadeau aan iemand die jarig is, op vakantie gaat of gewoon zomaar. Want zeg nou zelf, Jill Mansell, daar word je vrolijk van!

Deze actie is geldig van 17 april 2018 tot 17 juli 2018. Zolang de voorraad strekt.

 

Deze titels doen mee:

Tilly Cole is net weer single en verruilt in een opwelling het bruisende Londen voor een klein stadje. Al snel blijkt ze zich te bevinden in een broeinest van roddels, intriges en rivaliteit rondom de aantrekkelijkste man van de stad: Jack Lucas. Maar Tilly heeft geen zin om mee te doen aan de ‘Jack-race’. Is ze nu gewoon een verstandige meid of laat ze de liefde van haar leven lopen?

Lara is zestien en zwanger als haar vader haar het huis uitzet.  Achttien jaar later gaat Lara voor het eerst terug naar haar geboortestad, voor haar vaders begrafenis. Daar is ook haar vriendje van toen. Ze heeft hem nooit verteld dat hij de vader is van haar dochter Gigi. Voor Lara het weet, is ze in een mallemolen van gebeurtenissen beland, vol met raadsels en een hopeloze verliefdheid.

Suzy, een succesvolle makelaar, wordt aangehouden vanwege te hard rijden. Hoe komt ze onder de boete uit? De agent, Harry, is wel de knapste man die ze ooit heeft gezien. Voor Suzy is het dan ook lust op het eerste gezicht. Maar bij hun tweede ontmoeting ziet alles er anders uit, want Harry blijkt ook nog een buitengewoon aantrekkelijke broer te hebben…

Jessie Roscoe is single en heeft een zoon, Oliver. Niemand weet wie Olivers vader is. Tot de man in kwestie, de aantrekkelijke acteur Toby Gillespie, met zijn gezin naast Jessie komt wonen. Toby hoeft maar één blik op Oliver te werpen en een klein rekensommetje te maken om te weten hoe de zaken ervoor staan…

Het begint allemaal met een glimmend rode grasmaaimachine. Is dat haar kerstcadeau? Met een schok realiseert Nancy zich dat de sieraden die haar man Jonathan de laatste tijd gekocht heeft niet voor haar bestemd waren. Ze vertrekt naar Londen om een nieuw leven te beginnen. Het duurt niet lang voor ze haar knappe buurman Connor ontmoet.

Lola gooit haar eigen glazen in als ze ja zegt tegen een onweerstaanbaar aanbod: met al dat geld kan ze dan wel iemand helpen, ze raakt er ook haar grote liefde Doug door kwijt. Tien jaar later komen Doug en Lola elkaar weer tegen. Zij voelt meteen weer die kriebels van vroeger. Hij blijkbaar niet… Maar Lola laat zich niet zomaar afpoeieren. Lukt het haar om Doug terug te winnen?

 

Terug naar overzicht