Wachten op woensdag

Wachten op woensdag – Nicci French

Wachten op woensdag, de nieuwe Frieda Klein thriller van Nicci French nu al verkrijgbaar in dwarsligger®.

Opnieuw heeft Nicci French een razend spannende en goed geconstrueerde thriller geschreven, waarin het leven van Frieda stapje voor stapje verder wordt blootgelegd.

Over het boek
Een klein meisje vindt het lichaam van haar moeder, die met bruut geweld om het leven is gebracht. Een gepensioneerde journalist reist door Engeland om ouders van vermiste meisjes te interviewen. En Frieda Klein wordt met tegenzin in deze twee zaken gezogen, terwijl ze herstellende is van de wrede aanslag die ze ternauwernood overleefde.
Wachten op woensdag is een verhaal van verborgen levens, verdwenen meisjes en van de obsessies van diegene die verder kijkt dan de façade van het dagelijkse leven, met alle gevolgen van dien.
Wachten op woensdag is, na Blauwe maandag en Dinsdag is voorbij, de derde thriller met Frieda Klein in de hoofdrol. Dinsdag is voorbij verschijnt in september op dwarsliggerformaat.

Over de auteur
Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerard en Sean French schuil. Met hun boeken beheersen zij al jaren de bestsellerlijsten. Wachten op woensdag is het derde deel van de achtdelige thrillerreeks met Frieda Klein in de hoofdrol.

Uitgeverij Ambo/Anthos Uitgevers

Verschijningsdatum 03-06-2013
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief