Verborgen talent

Dulcie Ballantyne had van tevoren al bedacht dat er uiteenlopende mensen op een schrijfclub af zouden komen, dus wanneer ze het initiatief neemt om ‘Verborgen talent’ te beginnen, is ze voorbereid op de gevarieerde groep die haar omringt in haar zitkamer in Bloom Street.
Beth ziet op tegen het lege-nestsyndroom – haar zoon vertrekt naar een universiteit in een andere stad – maar zij is vastberaden om haar vrije tijd te vullen met schrijven. Jack, de plaatselijke makelaar, heeft afleiding nodig: zijn vrouw heeft hem verlaten om bij zijn beste vriend in te trekken. Ze zijn nu een jaar verder, maar Jack is nog steeds niet over de schok heen. De zeventienjarige Jaz komt uit een groot en overheersend gezin, maar zij zondert zich graag af om te schrijven. Victor is een eigenzinnige betweter, die naar eigen zeggen de bestseller heeft geschreven waarop iedere uitgever zit te wachten…
Ze hebben gemeen dat ze willen ontsnappen aan hun dagelijkse leven en dat ze van schrijven houden, maar geen van allen zijn ze van plan om de anderen in hun leven toe te laten. Dat geldt evengoed voor Dulcie zelf: ze heeft al jaren een liefdesrelatie met een getrouwde man.
Maar wanneer de eerste schroom verdwijnt, ontstaan de eerste vriendschappen en komen ze tot de ontdekking dat ze eigenlijk best open staan voor elkaar.

Uitgeverij VBK Media

Verschijningsdatum 01-01-2004
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief