Tussen twee vuren

Tussen twee vuren is het tweede deel in de Urban Fantasy-serie ‘De Grens’ van Ilona Andrews. Heerlijk leesvoer voor fans van Anne Bishop en Patricia Briggs.

De familie van Cerise Mar is een van de oudste in de Grens. De familie is op zijn best een zooitje ongeregeld te noemen, maar de familienaam wordt alom gerespecteerd en gevreesd omdat elke Mar zijn leven en zijn magie in de waagschaal gooit als iemand de clan bedreigt.

Als Cerises ouders van de aardbodem verdwijnen, lijkt een rivaliserende familie Grenzers de logische dader. Maar al snel blijkt er meer aan de hand, en raakt Cerises familie verwikkeld in een dodelijk kat-en-muisspelletje tussen twee grootmachten uit het magische Zonderling…

Tussen twee vuren speelt zich net als het eerste deel in de serie, Op de grens, af in de dunne reep wereld tussen onze wereld zonder magie en zijn magische tegenhanger, het Zonderling. De mensen die er wonen reizen naar beide werelden – maar behoren tot geen van beide…

De Urban Fantasy-titels van Uitgeverij De Fontein zijn speciaal voor alle fans van Charmed, Once Upon a Time, Twilight en de boeken van Cassandra Clare.

Uitgeverij VBK Media

Verschijningsdatum 23-05-2017
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief