Thuiswerkrevolutie

Het wordt hoog tijd om thuiswerken echt goed te verankeren in de organisatiecultuur, betoogt professor Tsedal Neeley in ‘Thuiswerkrevolutie’. De coronapandemie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we werken. Na de eerste schok zien inmiddels steeds meer mensen de voordelen van thuiswerken in en lijkt fulltime op kantoor werken voor veel organisaties verleden tijd.

Maar thuiswerken kan grote nadelen hebben als het niet goed wordt aangepakt. Zo blijken thuiswerkers zich vaak geïsoleerd te voelen; ze hebben moeite een band op te bouwen met collega’s en een gezonde werk-privébalans te vinden. Leidinggevenden worstelen met de vraag hoe ze hun team kunnen aansturen en motiveren en vragen zich af welke digitale tools ze het best kunnen gebruiken.

Neeley doet al bijna twintig jaar onderzoek naar werken op afstand en begeleidde bedrijven over de hele wereld bij de overgang naar digitaal werken. In ‘Thuiswerkrevolutie’ laat ze helder en met veel praktijkvoorbeelden zien hoe teams ook op afstand met succes kunnen samenwerken en groeien.

Uitgeverij Atlas Contact, Uitgeverij

Verschijningsdatum 19-05-2021
U houdt misschien ook van