The making of Donald Trump

The Making of Donald Trump van David Cay Johnston is een onthullende visie op Trumps leven en werk.
Na de hectische Amerikaanse verkiezingen zit er vanaf 20 januari 2017 een nieuwe president in het Witte Huis: Donald Trump. The making of Donald Trump is een toegankelijke biografie waarin Johnston het verhaal vertelt van een jongen uit Queens die uitgroeide tot een wereldwijde tv-beroemdheid. Trump is een meester in de omgang met de media en een onvermoeibare ondernemer. Maar zijn loopbaan is verre van smetteloos. Door de jaren heen zijn rechtszaken en controverses zijn deel.
The Making of Donald Trump biedt een volledig beeld van Trumps leven en werk: van de oorsprong van zijn familiefortuin tot de groei van zijn zakenimperium; van het begin van zijn carrière tot zijn verrassende presidentiële campagne. Puttend uit interviews, financiële gegevens, gerechtelijke documenten en publieke verklaringen uit een periode van tientallen jaren, biedt David Cay Johnston ons een diepgaande blik op de man die door velen onderschat werd en nu president van de Verenigde Staten is.
David Cay Johnston is een veelvuldig onderscheiden onderzoeksjournalist, die Donald Trump al jarenlang intensief volgt. In 2001 won hij de prestigieuze Pullitzer Prize. Hij werkte onder andere voor The New York Times en is columnist voor The Daily Beast en USA Today. Voor deze geactualiseerde editie van The Making of Donald Trump herschreef hij het nawoord. 

Uitgeverij Ambo/Anthos Uitgevers

Verschijningsdatum 12-01-2017
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief