Scharlaken kust

Scharlaken kust van Preston & Child is de vijftiende thriller in de serie over FBI-agent Aloysius Pendergast. Hier moet hij het opnemen tegen geesten uit het verleden.

Pendergast accepteert een privéopdracht in Exmouth, Massachusetts om de diefstal van een waardevolle wijnkelder te onderzoeken. Samen met zijn pupil Constance Greene reist hij af naar de badplaats, waar ze al snel iets sinisters ontdekken: een dichtgemetselde nis in de wijnkelder die de resten van een man bevat, gemarteld en vervolgens levend begraven, 150 jaar geleden. Maar waarom? De puzzel wordt bemoeilijkt wanneer ze nog een lijk ontdekken – bedekt met mysterieuze symbolen – in de zoutmijnen achter Exmouth. De plaats waar, zo wil de legende, de echte heksen van Salem hun toevlucht zochten na de heksenjachten van 1692…

Douglas Preston & Lincoln Child zijn de #1-bestsellerauteurs van de Pendergast-thrillers en de thrillers over Gideon Crew. De vloek van het oerwoud en De gruwelkamer worden gerekend tot de honderd beste thrillers aller tijden.

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Verschijningsdatum 25-03-2016
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief