President vermist

Met details die alleen een president kan weten en suspense die alleen de meest succesvolle thrillerauteur ter wereld kan leveren.  
De Amerikaanse president verdwijnt terwijl een dodelijk cybervirus de nationale veiligheid bedreigt. President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer aan den lijve ondervindt hoe het is om de belangrijkste speler in het Oval Office te zijn. Over de duizelingwekkende druk, de hartverscheurende beslissingen, de onbegrensde mogelijkheden en onvoorstelbare macht. President vermist is een confrontatie met de duistere dreigingen van vandaag de dag, met de hoogst mogelijke inzet. 
Bill Clinton werd in 1992 tot president van de Verenigde Staten gekozen en vervulde zijn ambt tot 2001. President vermist is zijn eerste roman. James Patterson is de trotse bezitter van het Guinness World Record voor de meeste nummer 1-bestsellers op de New York Times bestseller list; van zijn boeken zijn wereldwijd ruim 375 miljoen exemplaren verkocht. 
‘Geslaagde politieke thriller.’ – NRC Handelsblad 
‘Deze thriller steekt geraffineerd in elkaar, met plotwendingen en cliffhangers op het juiste moment, veel actie en een verrassende finale. Een must voor geïnteresseerden in de Amerikaanse politiek.’ – AD

Uitgeverij Ambo/Anthos Uitgevers

Verschijningsdatum 01-07-2019
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief