Onder ons

Een sprankelende, hartverwarmende roman over vriendschap en verraad, over buren en de bemoeizucht van twee echtparen en hun tienerkinderen.
Zoe, Elizabeth en Andrew zijn al sinds de universiteit beste vrienden en hebben samen in een band gezeten. Inmiddels zijn ze getrouwd, hebben een huis in Brooklyn, een baan en tienerkinderen, maar proberen krampachtig hun jeugd te behouden. Niets drukt ze echter zo met de neus op de feiten dan het moment dat ze het stokje (qua drugs, seksualiteit en onafhankelijkheid) moeten overdragen aan hun kroost. De zomer dat hun kinderen achttien worden (en het bed met elkaar delen), begint hun zo goed georganiseerde leven in duigen te vallen, waarbij oude geheimen boven water komen; over henzelf, maar ook over hun aan een overdosis overleden vierde bandlid. Hun vriendschap wordt zwaar op de proef gesteld.
Met Onder ons heeft Emma Straub, schrijfster van de succesvolle roman Badgasten, een vlijmscherpe maar hartverwarmende roman geschreven over vriendschap, ambitie en liefde.

Uitgeverij Ambo/Anthos Uitgevers

Verschijningsdatum 14-07-2016
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief