Noorwegen

Met deze Wat & Hoe Reisgids Noorwegen ga je voorbereid onderweg. Noorwegen is een land van fjorden, bergen en uitgestrekte hoogvlaktes. Er zijn weinig grote steden en er is heel veel natuur. De zee is nooit ver weg en er zijn vergeleken met buurland Zweden relatief weinig bossen.
De grootste steden, zoals Oslo en Trondheim, zijn in het zuiden te vinden. In Midden- en Noord-Noorwegen zijn de eilandengroepen Lofoten en Vesterålen echte hoogtepunten. De eenzame hoogvlakten en verlaten fjorden van het noorden bieden de gehaaste toerist zeeën van rust, terwijl de Samische cultuur en de rondtrekkende rendieren een exotisch tintje aan het landschap geven.

Wat krijg je:
een gids met perfect reisformaat (11,3 x 16,5 cm) met veel informatie de Top 10-selectie van hoogtepunten Verken het land per streek, de stad per wijk De leukste hotspots en insider tips Handige plattegronden en wandelkaarten
Klein gidsje met veel informatie en makkelijk mee te nemen. lezer over Wat & Hoe

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner. Wat & Hoe Reisgids Antwerpen & Brussel is een complete gids voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.

Uitgeverij VBK Media

Verschijningsdatum 04-06-2024
U houdt misschien ook van