Little Book of Fendi

‘Little Book of Fendi’ vertelt het verhaal van een van de oudste mode-dynastieën in Italië, beschreven door gerenommeerd modejournalist Laia Farran Graves en tientallen prachtige beelden van zowel de catwalk als achter de schermen.

Fendi, dat werd opgericht als leder- en bontwinkel in Rome, 1925, is een van de mooiste en meest bewonderde luxemerken ter wereld. Het familiebedrijf, dat bekendstaat om zijn aandacht voor detail, vernieuwende ontwerpen en het kenmerkende ‘dubbele F’-logo, heeft de mode-industrie veroverd en een cultstatus bereikt onder beroemdheden en fashionista’s met de iconische Croissant, Peekaboo en Baguette ‘It’ bags.

De leiding van het familiebedrijf werd in de jaren zestig overgenomen door de vijf dochters van de oprichter. Het kreeg bekendheid tijdens de Dolce Vita-periode in Italië toen grote filmsterren als Sophia Loren en Claudia Cardinale het omarmden. Karl Lagerfeld zorgde ervoor dat het merk ook daarna relevant en geliefd bleef. Nu ontwerper Kim Jones artistiek directeur is, is Fendi nog altijd even diep ingebed in de populaire cultuur en wordt het gedragen door beroemdheden als Rihanna, Jennifer Lopez en Bella en Gigi Hadid.

Een stijlvol boek in de serie van: Little Book of Yves Saint Laurent, Little Book of Prada, Little Book of Gucci, Little book of Louis Vuitton, Little book of Chanel, Little Book of Dior, Little Book of Balenciaga en Little Book of Hermès. Het ultieme cadeau voor iedere fashionliefhebber!

Uitgeverij VBK Media

Verschijningsdatum 01-10-2024
U houdt misschien ook van