Kroongetuige

Hoofdpatholoog-anatoom Kay Scarpetta wordt met tegenzin kroongetuige in een van de beruchtste zaken van haar carrière: twee jaar geleden spoelde het lichaam van een voormalige schoonheidskoningin aan op de kust van Wallops Island, Virginia. De vrouw werd destijds voor het laatst gezien op een boot met haar verloofde, die sindsdien in de gevangenis zit in afwachting van het proces.

Na een uitputtend kruisverhoor in de rechtbank ontvangt Scarpetta onaangenaam nieuws: de zus van de aanklager is dood aangetroffen. Hoewel er geen duidelijke doodsoorzaak is, herkent Scarpetta de onmiskenbare tekenen, en ze weet dat het ergste nog moet volgen. De forensisch patholoog komt in gevecht met een krachtige tegenstander die haar terugbrengt naar het verleden, en de tijd die ze nog heeft om de moordenaar te vangen raakt snel op...

Van Patricia Cornwells boeken zijn wereldwijd meer dan 1,5 miljoen boeken verkocht. Een tv-serie met Nicole Kidman en Jamie Lee Curtis in de hoofdrol is in de maak op Amazon Prime.

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Verschijningsdatum 17-04-2024
U houdt misschien ook van