In haar voetsporen

Jill en Isabelle zijn halfzussen. Isabelle heeft het altijd als haar plicht gezien om haar zusje tegen alles te beschermen, terwijl Jill Isabelle wil steunen in haar chaotische leven. Dan verdwijnt Isabelle spoorloos.

De politie is ervan overtuigd dat Isabelle vrijwillig is vertrokken, maar Jill weigert dit te geloven. Ze weet dat Isabelle geobsedeerd is door een truecrimepodcast en zich gestort had op de verdwijning van een jonge vrouw. Zou ze iets op het spoor zijn? Jill begint haar eigen onderzoek, dat haar leidt naar een gezin dat haar zowel intrigeert als beangstigt. Als ze aanwijzingen vindt dat haar zus in hun vakantiehuis is geweest, lijkt ze in het hol van de leeuw beland te zijn. Kan ze nog ontsnappen?

In haar voetsporen is een psychologische thriller over familiebanden, over een gezin dat uiteenvalt en over het optrekken van een perfecte façade.

‘In deze adembenemende thriller toont Wahlgren haar enorme gedrevenheid en passie.’ – Gefle Dagblad

‘De wisselende perspectieven van de twee zussen maakt deze geweldige thriller superspannend! En de sfeer van de nachtelijke steegjes in de stad enerzijds en de weidsheid van de strandvilla in de archipel anderzijds is heel spooky. Topthriller!’ – vier sterren BTJ

Uitgeverij Ambo/Anthos B.V.

Verschijningsdatum 09-07-2024
U houdt misschien ook van