Huisarrest

De populaire en succesvolle Louis Theroux is weer terug, nu met Huisarrest!

Als wereldburger en immer op zoek naar bijzondere mensen en nog bijzonderder verhalen in Amerika en Groot-Brittannië, lag het werk van Louis Theroux vanaf maart vorig jaar stil. Maar gedwongen gekluisterd aan huis bleek niet gedwongen nietsdoen. Deze pauze in zijn reizende bestaan greep Theroux aan om een lange wens in vervulling te laten gaan: beroemdheden interviewen die een bron van inspiratie voor hem zijn of die hem fascineren.

Voor BBC4 heeft hij inmiddels twintig interviews gehouden, met klinkende namen als Helena Bonham Carter, Lenny Henry, FKA Twigs, Oliver Stone, Sia, en Ruby Wax. Huisarrest is een bundeling van deze gesprekken, gelardeerd met Therouxs Britse onderkoelde commentaar en extra inleiding. Zijn unieke wijze levert altijd spectaculaire interviews op, die de lezer een bredere kijk geeft op de wereld om hem heen.

Huisarrest is het nieuwe boek van Louis Theroux, een bundeling van gesprekken met beroemdheden die een bron van inspiratie zijn voor Theroux. O.a. met Helena Bonham Carter en Lenny Henry.

Uitgeverij Ambo/Anthos Uitgevers

Verschijningsdatum 11-03-2022
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief