Het Verdwenen eiland

‘De thrillers van Preston & Child steken met kop en schouders uit boven die van hun concurrenten.’ Publishers Weekly

In Het verdwenen eiland krijgt Gideon Crew een onmogelijke opdracht: een pagina stelen uit het Book of Kells, een zwaar beveiligd, geïllumineerd manuscript van onschatbare waarde. Onder de kostbare versieringen blijkt een oude zeekaart schuil te gaan die dateert uit de tijd van de oude Grieken. De kaart wijst de weg naar de vindplaats van een mysterieus ‘remedium’, materie die de wereld kan veranderen, en die misschien Gideons leven kan redden.

Samen met zijn partner Amy volgt Gideon een raadselachtig spoor naar een onbekend eiland in de Caribische Zee. Daar vinden ze het bewijs dat de Griekse koning Odysseus tijdens zijn omzwervingen de Nieuwe Wereld al had bereikt. Het besef dat ze in de voetsporen treden van de Odyssee is verbijsterend, maar wordt gevolgd door een nog grotere ontdekking voor de mensheid – die echter eerst Gideon en Amy een wisse dood in zal jagen…

‘Beeldend geschreven, spectaculaire actie.’ VN Detective & Thrillergids over Gideons wraak

Douglas Preston & Lincoln Child zijn al jaren een succesvol schrijversduo en hun thrillers verschijnen in achttien landen.

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Verschijningsdatum 01-02-2019
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief