Groener gras

Groener gras van Loes Wouterson is een grappige en ontroerende liefdesroman. In Groener gras gaat een vrouw vreemd, waarna ze haar eigen man beter leert kennen dan ooit. Ze wordt jaloers… op zichzelf. En neemt wraak.
Je hebt het allemaal prima voor elkaar. Leuke partner, lieve kinderen, prima baan. Schoonouders: best te doen. Je mag niet klagen.
Toch?
Maar af en toe knaagt het: weer de feestdagen omcirkelen op de familiekalender om ze te verdelen over de familie. Wéér een zaterdagavond met kans op seks, als jullie tenminste niet te moe terugkomen van het buurtfeestje met steeds dezelfde mensen.
Ongewild is daar de hardnekkige vraag je hoofd ingeslopen: zou het wat zijn, die datingsite Second Love? Toch maar een account aanmaken. Durf je dat? Alleen even kijken. Niemand die het weet.
Het Second Love-avontuur van de hoofdpersoon van ‘Groener gras’, Agnes, doorbreekt de sleur van de dagen die allemaal op elkaar zijn gaan lijken, maar er wordt meer doorbroken. Haar tweede liefde laat haar onverwachte kanten zien. Van hemzelf. En van haar.

Uitgeverij Ambo/Anthos Uitgevers

Verschijningsdatum 03-05-2019
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief