Gekke vragen bestaan niet

In Gekke vragen bestaan niet geeft Mike Rampton antwoord op allerlei rare, grappige en slimme vragen. Dit boek vol fullcolourillustraties van Guilherme Karsten is onmisbaar voor in de klas, thuis en in de kinderopvang. Wedden dat jij je met dit boek nooit meer verveelt? (En intussen steek je meteen een heleboel op!)

In dit boek vind je 213 vragen, voor elk bot in je lichaam minstens één (zo, weet je meteen hoeveel botten een mens heeft). Met de hulp van allerlei deskundigen geeft Mike Rampton antwoord op vragen als: moesten dino's ook niezen? Waarom houden mestkevers zo van poep? Wat doen dieren als ze een bril nodig hebben? Wie heeft onderbroeken uitgevonden? Hoe gingen ridders in harnassen naar de wc? Hoe hoog kunnen olifanten springen? Kortom: domme vragen bestaan niet, maar wel een heleboel gekke!

Dit boek is geschreven in samenwerking met de gerenommeerde University of Cambridge en is een waardevolle aanvulling op elke school- en thuisbibliotheek.Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Verschijningsdatum 08-11-2024
U houdt misschien ook van