Food for Thought

‘Food for Thought’ is een filosofisch kookboek waarin wereldfilosofen een groep jonge mensen ontmoet en ze samen heerlijke gerechten verorberen en kauwen op de levensthema’s van de 21e eeuw: keuzestress, verbinding en eenzaamheid in een Facebook-tijdperk en trouw blijven aan jezelf.

Samen eten is elkaar ontmoeten, en geeft voeding aan gesprekken en gedachtewisselingen. De smartphones blijven van tafel en wat volgt is een aaneenschakeling van heldere vragen, ontboezemingen en inzichten voor iedereen die leeft in de wereld van nu.

‘Food for Thought’ zit boordevol ingrediënten voor een goed gesprek en is inclusief recepten die je tijdens dit gesprek kunt serveren.

Jeroen Hopster is filosoof, redacteur bij ‘Filosofie Magazine’ en journalist. Met de Nederlandse boeddhist Han de Wit schreef hij het boek ‘Boeddhisme voor denkers’, over de lessen die westerse denkers kunnen meenemen uit het boeddhistische gedachtegoed.

Uitgeverij VBK Media

Verschijningsdatum 29-11-2018
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief