Dromerspoel

Dromerspoel is het eerste deel van een nieuwe reeks van Zeven Wateren-auteur Juliet Marillier. In haar fantasievolle sprookjes weeft ze magie, mythologie en folklore in elke regel op de pagina.

In ruil voor de hulp bij haar ontsnapping aan een lange en onterechte opsluiting, belooft de verbitterde genezeres Meidoorn geen wraak te nemen op de man die haar achter de tralies deed belanden.
Achtervolgd door haar celmaat, de stille reus Grim, trekt ze richting het noorden. Waar ze aan de rand van een mysterieus bos de komende zeven jaar iedereen moet helpen die om hulp vraagt. Zonder uitzonderingen.
Als vervolgens ook de prins van het gebied hoort van haar talenten als genezeres, neemt het rustige leventje van Meidoorn al snel een onverwachte draai.

‘Dromerspoel is een fantastische leeservaring, een rijk verhaal dat nagalmt van de diepste mythen, vol goed geconstrueerde personages die vechten met hun innerlijke demonen terwijl ze mysteries proberen te ontrafelen die zowel gruwelijk menselijk als magisch zijn.’ Kristen Britain, New York Times bestsellerauteur

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Verschijningsdatum 23-05-2016
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief