Doe en denk als Master Yoda

En master de beheersing van je eigen kalmte, krachten en kansen.

In Doe en denk als Master Yoda van Fred Staal leer je over verschillende levenslessen die geïnspireerd zijn op de wijsheid van de machtigste Jedi-meester in de geschiedenis van het universum. Dit boek maakt deel uit van de bestsellerreeks ‘Doe en denk als…’, en leert je van alles over hoe je je eigen krachten kunt beheersen, je je eigen kaarten in handen kunt houden en de koning van de wijsheid kunt worden.

Doen en denken als Meester Yoda is wijsheid, kracht maar ook goedheid verwerven en loslaten. Het iconische en charismatische personage, bekend van Star Wars, dient als inspiratie voor het dagelijks leven. Zo is dit boek gevuld met informatie over hoe je kunt leren van de kalmte, kracht en wijze van de meester, met onder andere levenslessen en korte citaten van Meester Yoda, en andere schrijvers. Daarnaast kun je doormiddel van een PSF test, erachter komen wat jouw Persoonlijke force score is, en is het boek gevuld met tips van boeken en films om verder mee op weg te gaan!

‘Wil je het verschil weten tussen een meester en een leerling? De meester heeft vaker gefaald dan de beginneling heeft geprobeerd.’ – YODA

Het cadeauboek voor elke Star Wars liefhebber!

Uitgeverij VBK Media

Verschijningsdatum 04-07-2023
U houdt misschien ook van