De wolven

dwarsligger 612 Daniel Cole De wolven (Ragdoll 3)

In dit loeispannende vervolg op de bestsellers Ragdoll (Ragdoll 1) en Marionet (Ragdoll 2) worden Wolf, Baxter en Edmunds geconfronteerd met een onmogelijke nieuwe zaak.

De schijnbare zelfmoord van goede vriend Finlay Shaw drijft de omstreden rechercheur William ‘Wolf’ Fawkes uit zijn zelfgekozen isolement. Samen met zijn collega’s Emily Baxter en Alex Edmunds duikt hij in Shaws verleden om diens dood te kunnen verklaren. Het wordt een race tegen de klok, want een intern onderzoek naar Wolfs rol bij de Ragdoll-moorden wordt steeds intenser. Ondertussen stuit Wolfs onderzoek op vergaande corruptie binnen het korps, en dreigt hij meer te verliezen dan alleen zijn carrière… Zullen Wolf en Baxter hun meest complexe zaak ooit overleven?

De Brit Daniel Cole (1983) werkte als ambulancebroeder toen zijn thrillerdebuut Ragdoll een wereldwijde bestseller werd.

5 sterren ‘Cole typeert zijn personages meesterlijk en blinkt uit in het bedenken van intrigerende, gecompliceerde moorden.’ – VN Detective & Thriller Gids

Uitgeverij Ambo/Anthos Uitgevers

Verschijningsdatum 24-06-2019
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief