De verre echo

(POD)In De verre echo introduceert Val McDermid de thrillerserie met Karen Pirie, waarmee ze jarenlang de bestsellerlijst aanvoerde.

Het verleden ligt achter hen, maar niemand is klaar voor de toekomst…

Op een ijskoude ochtend vinden vier dronken studenten het verminkte lichaam van een jonge vrouw. Rosie Duff is verkracht en voor dood achtergelaten op een eeuwenoude begraafplaats. De enige verdachten zijn zij, de jongemannen die haar gevonden hebben. Vijfentwintig jaar later wordt de zaak heropend, en opnieuw zijn de vier vrienden het enige aanknopingspunt. Als twee van hen onder verdachte omstandigheden om het leven komen, lijkt het erop dat iemand het recht in eigen hand heeft genomen. Voor de twee overblijvers is er maar één manier om te overleven – ze moeten uitvinden wie Rosie werkelijk vermoord heeft, al die jaren geleden…

Val McDermid is de internationale bestsellerauteur van de Tony Hill en Carol Jordan-reeks. Haar werk is onderscheiden met o.a. de Diamond Dagger Award en de Gold Dagger Award, de prijs voor de beste Engelse thriller. Ze wordt in meer dan dertig talen uitgegeven en haar werk is wereldwijd al meer dan 16 miljoen keer verkocht.

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Verschijningsdatum 05-07-2021
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief