De real meal revolutie

Ons wordt voorgehouden dat we lui zijn, dat we te veel eten en te weinig bewegen. Dit zijn echter niet de oorzaken van onze gezondheidsproblemen, het zijn er de symptomen van. Het moet en kan anders. Diëten zijn geen oplossing; we moeten onze levensstijl aanpassen en weer écht gaan eten. Vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij.
In De Real Meal Revolutie leggen een professor, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet – ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker van o.a. obesitas en diabetes, en bijzonder schadelijk voor mensen met insulineresistentie.
Met de praktische tips en smaakvolle, robuuste recepten in dit boek kom je van je suiker- en koolhydraatverslaving af. Zo helpt De Real Meal Revolutie je een revolutie tot stand te brengen: een gezonder, energieker leven door gewoon weer écht te eten.
* Meer energie               * Geen honger                                           * Gewichtsverlies
* Verbeterde focus       * Gezonder bloedsuikergehalte              * Betere sportprestaties

Uitgeverij Atlas-Contact

Verschijningsdatum 01-03-2016
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief