De legende van de vuurberg

De legende van de vuurberg is na De tijd van de vuurbloemen en De zang van de hoornschelp het derde boek van internationaal bestsellerauteur Sarah Lark over de belevenissen van de vrouwen van Rata Station in het Nieuw-Zeeland van de negentiende eeuw.
Nieuw-Zeeland, 1880. Aroha heeft een gelukkige jeugd, tot de dag dat ze betrokken raakt bij een groot treinongeluk. Ze wordt naar haar tante gestuurd, die op Rata Station woont, om daar in alle rust te genezen.
Met hulp van de dromerige Robin en haar temperamentvolle nichtje March hervindt ze langzaam weer haar evenwicht – tot een onverwachte gebeurtenis opnieuw alle vaste grond onder haar voeten wegslaat…

Sarah Lark veroverde wereldwijd vele lezersharten met haar heerlijke familiegeschiedenissen die zich afspelen in het ruige Nieuw Zeeland van de negentiende eeuw. Zij schreef eerder de zeer populaire Kiward Station-serie (Het land van belofte; Het lied van de wolken; De roep van het land en de los te lezen roman Een nieuwe wereld), de Elizabeth Station-serie (Het land met de gouden kust; De schaduw van de kauri-boom; De dag van de zonnewende) en de Rata Station-serie (De tijd van de vuurbloemen; De zang van de hoornschelp; De legende van de vuurberg). In haar Caraïben-serie (Het eiland van duizend bronnen; Dochter van de mangroven) neemt ze je mee naar Haïti en Jamaica in de achttiende eeuw.

Uitgeverij VBK Media

Verschijningsdatum 25-06-2019
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief