De laatste meisjes

De laatste meisjes van Riley Sager is een bloedstollende thriller met een totaal onverwachte ontknoping en dé tip van 2017 van Stephen King, Lisa Gardner en Karin Slaughter!
De pers noemt ze ‘The Final Girls’: Quincy, Sam en Lisa, een berucht groepje waar niemand bij wil horen. De enige overlevenden van drie verschillende massamoorden. Ze zijn voor altijd met elkaar verbonden, vanwege hun verleden. Maar wanneer Lisa onder verdachte omstandigheden overlijdt en Sam plotseling bij Quincy op de stoep staat, moet Quincy toegeven dat ze Sam en Lisa eigenlijk nauwelijks kent. Moet ze Sam vertrouwen? Of kan er maar één Final Girl zijn?
Zeer spannend tot de laatste pagina: de thriller De laatste meisjes zal je nog lang bijblijven. Deze thriller heeft al vele fans.
‘Dit is de beste thriller van 2017.’ – Stephen King
‘Wat een boek!’ – Karin Slaughter
««««« ‘De laatste meisjes heeft een ijzersterke verhaallijn met een niet alledaags thema. De laatste meisjes is een bloedstollend verhaal met een zeer onverwachte ontknoping waarvan je nog lang en diep moet zuchten.’ – Hebban
«««« ‘Het venijn zit in de staart, zoals het hoort.’ – De Limburger
«««« Langzaam maar zeker voert Sager de lezer naar het bloedstollende einde van deze absolute pageturner. In een uitstekende schrijfstijl zaait hij vakkundig twijfel omtrent de geloofwaardigheid van de personages. – Dagblad van het Noorden

Uitgeverij Ambo/Anthos Uitgevers

Verschijningsdatum 03-10-2017
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief