De eigenzinnige prinses en de bonte prins

Robin Hobb keert terug naar de wereld van De Boeken van de Zieners! De reeks die haar tot een van de succesvolste en oorspronkelijkste fantasy-auteurs van deze en de vorige eeuw maakte – wereldwijd meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren. Terug naar de Zes Hertogdommen, de Zieners en de Koninklijke familie van de Hertenhorst. Naar een tijd waarin het gebruik van de Wijsheid – de gave om in de geest contact te leggen met dieren – nog werd toegestaan.

In deze tijd leeft de eigenzinnige prinses Hoede. Al jaren slaat ze alle huwelijksaanzoeken af en negeert ze haar koninklijke taken, zodat ze ongehinderd plezier kan maken. Tot groot ongenoegen van haar vader, de koning. De enige die zich oprecht om haar bekommert is haar min Felicity. Maar als Hoede het bed deelt met een eenvoudige staljongen en zwanger raakt, kan zelfs Felicity haar niet meer beschermen. Zeker niet als blijkt dat het bastaardkind dezelfde bonte huid heeft als het paard van zijn vader.

‘Vergeleken met de vele fantasy-romans van vandaag zijn Robin Hobbs boeken diamanten in een zee van bergkristal.’ – George R.R. Martin

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Verschijningsdatum 04-04-2013
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief