Aan tafel in Venetië

Leer hoe je deze gerechten op authentieke wijze bereidt en breng Venetië tot leven in jouw eigen keuken. Witte asperges met zabaionesaus voor de lunch, gevolgd door verse zeetong met saffraansaus en citroenrisotto en als afsluiting een overheerlijke aardbeien-wodkasorbet.

Skye McAlpine woont al bijna haar hele leven in Venetië, waar ze van haar familie en buren op Venetiaanse wijze leerde koken. In Aan tafel in Venetië verzamelt ze alle verfijnde, kleurrijke recepten en onthult ze de geheimen van de echte Venetiaanse keuken. Van eeuwenoude klassiekers tot gerechten met de smaken van het moderne, dagelijkse leven in Venetië; deze verrukkelijke Noord-Italiaanse gerechten zijn onmogelijk te weerstaan!

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Verschijningsdatum 06-11-2018
U houdt misschien ook van
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief