5 AM Club

Neem de controle over je ochtend en til je leven naar een hoger niveau!

5 AM club is het baanbrekende boek van bestsellerauteur Robin Sharma over hoe iedereen meer productiviteit kan bereiken dankzij een revolutionaire ochtendroutine. En hoe dit stress kan verminderen en een positief effect heeft op je focus, creativiteit en productiviteit.

5 AM club reikt je onder andere het volgende aan:

  • Hoe je de meest succesvolle en intelligente mensen ter wereld aan hun ochtend beginnen om fantastische resultaten te boeken.
  • Een stap-voor-stapmethode om het rustigste moment van je dag te koesteren zodat je tijd hebt om te werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Een op neurowetenschap gebaseerde routine om op te staan als de meeste mensen nog slapen en die je kostbare tijd geeft voor creativiteit of rust in plaats van haast.
  • Insidertips om je gaven, talenten en dromen tegen digitale afleiding of andere stoorzenders te beschermen zodat je geluk, invloed en een impact op de wereld ervaart.

Een manifest voor meesterschap, een draaiboek voor optimale productiviteit en een gids voor een mooi geleeft leven. Een boek dat je leven zal transformeren!

“De boeken van Robin Sharma helpen mensen over de hele wereld om geweldige levens te leiden.” – Paulo Coelho

Uitgeverij VBK Media

Verschijningsdatum 29-08-2023
U houdt misschien ook van