Murakami: De moord op Commendatore

Boekhandel Walry, Gent
16 januari 20u
gratis

De Japanse auteur Haruki Murakami (1949) geldt wereldwijd als een van de meest gelezen hedendaagse auteurs. Zijn werk wordt in meer dan 40 landen uitgegeven en is bekroond met meerdere prijzen. Zijn lezers vinden het heerlijk om zich te laten meeslepen in de wereld van een schrijver die door alle grenzen breekt. In zijn verhalen zitten vaak ongerijmdheden, surreële en magische elementen.

Het eerste deel van De moord op Commendatore (1480 blz.) verschijnt op 1 december 2017. Het zal worden besproken door het panel van Uitgelezen (Vooruit) op dinsdag 19 december 2017.

Het tweede deel (2512 blz.) verschijnt op 12 januari 2018. Dan is Murakami’s nieuwste roman compleet. Een mooi moment om een Murakami-avond te organiseren.

Boekhandel Walry nodigt u uit om te komen luisteren naar japanoloog en vertaler LUK VAN HAUTE

Hij praat over Japan, het vertalen van Murakami en de nieuwe roman.

 

Haruki Murakami is een fervent jazzliefhebber. Daarom nodigden we voor het muzikale intermezzo twee gerenommeerde jazzmusici uit:

STEVEN DELANNOYE (SAX) EN THOMAS DECOCK (GITAAR).

 

De toegang is gratis. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Omwille van de te verwachten belangstelling en de beperkte ruimte raden we u aan snel te reageren. Reserveren kan uitsluitend in Boekhandel Walry of via mail: paul.luyten@walry.be.

 

Datum 16 januari
Tijd 20u
Toegang
 gratis
Website www.walry.be
Adres Boekhandel Walry
Zwijnaardsesteenweg 6
9000 Gent
Blijf op de hoogte

Hier kan u zich inschrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief