Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Haar razend populaire boeken voor jonge vrouwen zijn onweerstaanbaar en worden in twaalf landen uitgegeven. Er zijn inmiddels al 2 miljoen boeken van haar verkocht in Nederland. Voordat Mansell fulltime besloot te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. De laatste jaren heeft zij internationale bekendheid gekregen met haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische boeken. In 2016 verscheen haar nieuwste roman: Lang leve de liefde.
Bekijk hier de bibliografie

Bibliografie

  • Fast Friends (1991) - niet in het Nederlands vertaald
  • Solo (1992) / Solo
  • Tophit (1994) / Kiss
  • Open huis (1995) / Open House
  • Kapers op de kust (1998) / Sheer Mischief (1994)
  • Hals over kop (2000) / Head Over Heels (1998)
  • Geknipt voor Miranda (2001) / Miranda's Big Mistake (1999) / Heruitgave (2006)
  • De boot gemist (2002) / Perfect Timing (1997) / Heruitgave (2007)
  • Millies flirt (2002) / Millie's Fling (2001)
  • Niet storen! (2003) / Staying At Daisy's (2002)
  • Kiezen of delen (2004) / Nadia Knows Best (2002)
  • Gemengd dubbel (2004)/ Mixed Doubles (1998)
  • Geluk in het spel (2004)/ Good at Games (2001)
  • De prins op het verkeerde paard (2005)/ Falling for you (2003)
  • Schot in de roos (2005) / The one you really want (2004)
  • En de minnaar is... (2006) / Making Your Mind Up (2005)
  • Ondersteboven (2007) / Thinking of you (2007)
  • Scherven brengen geluk (2008) / An Offer You Can't Refuse(2007)
  • Eenmaal andermaal verliefd (2009) / Rumour Has It (2009)
  • Versier me dan (2010) / Take a Chance on Me (2010)
  • De smaak te pakken (2011) / To the Moon and Back (2011)
  • Drie is te veel (2011) / Two's Company (1996)
  • Vlinders voor altijd (2012) / A Walk in the Park (2012)
  • Huisje boompje feestje (2013) / Don't Want to Miss a Thing (2013)
  • Rozengeur en zonneschijn (2014) / Three Amazing Things About You (2014)
  • Lang leve de liefde (2016) / You and Me, Always (2016)
  • Ik zie je op het strand (2017) / Meet me at Beachcomber Bay (2017)


Blijf op de hoogte

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten